Skip to content
DSCF2986-1024x768

Over onze winkel

Vlakbij de ingang van het Vondelpark in Amsterdam is sinds maart 2003 de jongste muziekinstrumentenwinkel van Amsterdam geopend: Sound Plaza. 

Sound Plaza

Bij Sound Plaza vind je de beste gitaren, basgitaren, versterkers, effecten, toetsen, drums en alle toebehoren. Soundplaza een muziekinstrumentenspeciaalzaak met een goed doordacht assortiment op een perfecte locatie. Zowel de beginner als de professional vindt bij Sound Plaza wat hij of zij zoekt.

DSCF2982

Gitaarliefhebber

Als gitaarliefhebber ben je bij Sound Plaza aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar de ultieme Gretsch-gitaar, Fulltone effecten of exclusieve gitaarversterkers als Orange, Vox en Fender, dan moet je hier zijn. Ook de bassist, toetsenist, drummer of studio-engineer komt in Sound Plaza aan zijn trekken. Bovendien ontbreekt de aanverwante apparatuur niet: zo kun je naar hartelust Fulltone, MXR en Weehbo effectapparatuur uitproberen!

Exclusieve merken

Sound Plaza is geen doorsnee muziekzaak: er is weliswaar een ruim assortiment, maar de exclusievere merken voeren de boventoon: Gretsch, Fender, Rickenbacker, Fulltone, Vox. Voor de Gretsch-liefhebber is Sound Plaza een absolute must: Arnoud is een wandelende Gretsch-encylopedie en geldt als een autoriteit op het gebied van Gretsch-gitaren. Veel beroepsmuzikanten laten zich door Arnoud vakkundig adviseren over de aanschaf van een Gretsch.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Neem contact met ons op >>

Ook de beginners zijn welkom 

Sound Plaza maakt het de beginnende muzikant makkelijk door in samenspraak met muziekdocenten het beste beginnerinstrument (met beginnerspijs) te selecteren. Voor muziekschoolleerlingen zijn zelfs speciale pakketten samengesteld.

lex

Een goed doordacht assortiment

Bij Sound Plaza loop je tegen interessante dingen aan: een originele 6192 Gretsch Country Club Thinline (1962) die je nergens anders in de Benelux ziet, of een fantastische Gretsch (Historic Collection) of Martin akoestische gitaar – en nog betaalbaar ook!

Al met al is de winkel een trefpunt voor muzikanten die weten wat ze willen. Gezien de bereikbaarheid is Sound Plaza een absolute must voor gitaristen en muziekliefhebbers, ook van buiten Amsterdam. Om over Gretsch-fanaten maar te zwijgen! Goede service, gezelligheid en natuurlijk vakbekwaamheid van het personeel maakt Sound Plaza tot een gitaarspeciaalzaak van bijzondere klasse. De koffie staat voor je klaar en neem er de tijd voor, want je raakt niet uitgekeken en uitgepraat bij Sound Plaza in Amsterdam!

Over onze winkel