Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Muziekwinkel in Amsterdam-Zuid

Ben jij een gitarist, bassist, toetsenist, drummer of studio-engineer en zoek je een muziekwinkel in Amsterdam-Zuid om nieuw materiaal aan te schaffen? Dan is een bezoek aan Sound Plaza zeker de moeite waard! Het is een waar walhalla voor muziekliefhebbers en een trefpunt voor muzikanten die weten wat ze willen. Waar ben jij naar op zoek?

DSCF2982

Vind muziekinstrumenten en toebehoren in onze muziekwinkel in Amsterdam-Zuid

Stap binnen bij één van de tofste muziekwinkels in Amsterdam-Zuid en je zult snel zien dat er een hoop interessants te ontdekken is. In tegenstelling tot vele andere muziekwinkels in Amsterdam, vind je bij ons een ruim assortiment met de meest exclusieve merken die de boventoon voeren. Ontdek de originele 6192 Gretsch Country Club Thinline (1962) die je nergens anders in de Benelux ziet, of bekijk de fantastische Gretsch (Historic Collection), Fender’s elektrische gitaren of de Martin akoestische gitaar die we ook nog eens betaalbaar aanbieden. Als een van de weinige muziekwinkels in Amsterdam, hebben wij een wandelende Gretsch-encyclopedie rondlopen: Arnoud. Veel beroepsmuzikanten laten zich graag adviseren door hem. Of je nu op zoek bent naar de ultieme Gretsch-gitaar, Fulltone effecten of exclusieve elektrische of akoestische gitaarversterkers van bijvoorbeeld Orange, Vox of Fender: bij ons moet je zijn!

Bezoek de winkels

Wanneer je muziekwinkels af gaat in Amsterdam, mag een bezoek aan onze muziekwinkel in Amsterdam-Zuid zeker niet ontbreken! Bij ons probeer je naar hartenlust allerlei gitaren uit of probeert je aanverwante apparatuur zoals Fulltone, MXR en Weehbo effectapparatuur. Laat je adviseren in een van de beste muziekwinkels in Amsterdam en informeren over al het pracht en praal dat wij hebben staan. Heb je nog vragen? Bel dan naar 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs