Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Microfoon voor in de studio

Het vinden van de ideale microfoon voor in jouw studio, kan soms een hele opgave zijn. Je wilt hoogstaande klankkwaliteit, natuurgetrouw geluid en een heldere opname. Bij Sound Plaza helpen we je graag verder aan een microfoon die aan al jouw opnamewensen voldoet.

DSCF2982

De kwalitatieve microfoon voor in de studio waarmee je heldere opnames maakt

Bij Sound Plaza in Amsterdam hebben we diverse microfoons voor in de studio. Of je nu een microfoon zoekt om gitaargeluid te versterken of om het geluid met klassieke gitaren op te nemen, wij hebben voor ieder doeleinde een geschikte microfoon. Of je nu piano, gitaar of (koor) vocalen wilt opnemen: bij ons vind je een microfoon voor in de studio die precies doet wat jij wenst. Wij hebben namelijk alle benodigdheden om een beetje serieuze opname van vocalen en/of gitaren te maken.

Ontdek ons goed doordachte assortiment

In onze muziekinstrumentenspeciaalzaak waan je je in wereld vol muziekinstrumenten en benodigdheden. Wij hebben een goed doordacht assortiment met allerlei elektrische gitaren, versterkers voor akoestische gitaren, toetsen en nog veel meer. Zoek je een microfoon voor in de studio? Kom dan bij ons langs in de winkel en laat je adviseren. Wanneer je vragen hebt, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs