Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Kleine zangversterker

Zoek jij een kleine en compacte zangversterker waar je al jouw opnames mee doet? Kom dan eens langs bij Sound Plaza in Amsterdam. Wij hebben alles wat je nodig hebt om geluid te versterken met de beste geluidskwaliteit. Naar wat voor versterker ben jij op zoek?

DSCF2982

Bezoek onze winkel en ontdek de mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte, kleine zangversterker, is het wel zo prettig om verschillende versterkers zelf uit te proberen. Dat is bij Sound Plaza geen enkel probleem. De koffie staat voor je klaar en neem er zeker de tijd voor. Je raakt niet uitgekeken binnen het aanbod en niet uitgepraat met onze vakkundige medewerkers bij Sound Plaza in Amsterdam over de muziekinstrumenten uit ons aanbod! Denk aan voetpedalen, solidbody bassen een western of klassieke gitaren. Heb je vooraf al vragen over een kleine zangversterker? Bel dan naar 020-4710230.

Koop een geschikte volume-/expressiepedaal

Ben je benieuwd of de Ernie Ball 6180 geschikt is voor jouw instrument? Bezoek Sound Plaza in Amsterdam, nabij de ingang van het Vondelpark, en we vertellen je er graag meer over. Naast de volumepedalen vind je bij ons ook de beste gitaren, basgitaren, zangversterkers, effecten, toetsen, drums en alle toebehoren. Breng snel een bezoek of stel telefonisch jouw vragen via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs