Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Gitarenwinkel in Amsterdam

Haal jouw hart op bij onze gitarenwinkel in Amsterdam en ontdek de parels die wij in ons aanbod hebben. Onze muziekwinkel in Amsterdam is bij uitstek dé plek wanneer je een gitaar wilt kopen! Voor zowel de beginner als de gevorderde hebben we volop keus. Waan je in een wereld met de meest exclusieve gitaren en wie weet loop je wel tegen een originele 6192 Gretsch Country Club Thinline of een Gretsch (Historic Collection) aan!

DSCF2982

Een gitarenwinkel in Amsterdam met exclusieve merken in het aanbod

Sound Plaza is absoluut geen doorsnee gitarenwinkel in Amsterdam. Wanneer je een gitaar wilt kopen in Amsterdam, vind je bij onze muziekwinkel een ruim assortiment, maar het zijn voornamelijk de exclusieve merken die de boventoon voeren. Denk aan merken zoals Gretsch, Fender, Rickenbacker, Fulltone en Vox. Zeker de echte Gretsch-fanaten zullen versteld staan van het aanbod. Of je nu een western, Spaanse, akoestische of andere gitaar zoekt: je vindt het bij ons!

Laat jouw gitaar repareren in onze muziekwinkel in Amsterdam

Naast het kopen van een gloednieuwe gitaar bij ons in Amsterdam, leent onze gitarenwinkel zich ook uitstekend voor reparaties. Heeft jouw favoriete gitaar het begeven? Onze vakkundige reparatieafdeling blaast jouw gitaar graag nieuw leven in! Breng jouw gitaar naar onze muziekwinkel in Amsterdam en wij regelen zelfs de fijnafstelling van jouw gitaar of basgitaar. Onze muzikanten weten namelijk exact hoe dit gedaan moet worden.

Vraag advies aan ons vakbekwame personeel

Wil je graag een gitaar kopen met nylon of stalen snaren in onze muziek winkel in Amsterdam of advies ontvangen van ons vakbekwame personeel? Wij zijn gevestigd nabij de ingang van het Vondelpark en dus uitstekend te bereiken met een centrale ligging. Goede service en gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bovendien zorgen onze experts dat Sound Plaza een gitaarspeciaalzaak van bijzondere klasse blijft. De koffie staat voor je klaar en neem er de tijd voor, want je raakt niet uitgekeken en uitgepraat bij Sound Plaza in Amsterdam! Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs