Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Gitaarversterker kopen in Amsterdam

Door een gitaarversterker bij ons te kopen in Amsterdam, versterkt je het elektrische signaal van een elektrische of akoestische gitaar. Ga voor een optimaal geluid en bepaal welke frequenties je wilt benadrukken of juist minder wilt doorgeven.

DSCF2982

Een gitaarversterker van een topmerk kopen bij ons in Amsterdam

Bij Sound Plaza in Amsterdam kun je een gitaarversterker kopen die aan jouw wensen voldoet. Onze muziekinstrumentenspeciaalzaak heeft namelijk een goed doordacht assortiment met diverse topmerken. Ga voor de befaamde versterkers van Vox en je gebruikt versterkers die door de grootste helden in de gitaarwereld gebruikt worden! Ook hebben we de Premium American Classic: Gretsch, de Blackface-lijn van Fender of kies het Nederlandse vlaggenschip onder de versterkers: Hook Versterkers.

Bezoek onze winkel en probeer de versterkers uit

Weet jij al welke gitaarversterker je wilt kopen bij ons in Amsterdam of zou je graag advies ontvangen? Bij Sound Plaza vind je de beste gitaren, basgitaren, versterkers, effecten, toetsen, drums en alle toebehoren en voorzien we je graag van meer informatie hierover. Bezoek de winkel in Amsterdam voor het kopen van een gitaarversterker of neem telefonisch contact met ons op via 020-4710230. Dan beantwoorden we graag de vragen die je hebt over onze versterkers.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs