Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Gitaar met stalen snaren kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe gitaar en zou je er graag een met stalen snaren willen kopen? Over het algemeen zijn dit elektrische gitaren en Western/country-gitaren. Wil jij graag popmuziek, rock, jazz of blues bespelen? Dan zijn gitaren met stalen snaren een uitstekende keuze!

DSCF2982

Een elektrische of akoestische gitaar met stalen snaren kopen in Amsterdam

De spanning van stalen snaren is veel hoger dan van nylon snaren en bovendien zijn de stalen snaren scherper. Bij trillingen geeft het staal een harde en scherpe klank. Wanneer je graag advies wilt ontvangen voordat je een gitaar met stalen snaren gaat kopen, breng je het best een bezoek aan Sound Plaza in Amsterdam. Wij hebben een ruim assortiment met gitaren van exclusieve merken, zoals Gretsch, Fender, Rickenbacker, Fulltone en Vox. Voor zowel beginner als gevorderde hebben wij voldoende keus! Bovendien repareren wij jouw gitaar ook, wanneer het nodig is.

Kies jouw gitaar uit in onze winkel

Sound Plaza is een muziekinstrumentenspeciaalzaak met een goed doordacht assortiment op een perfecte locatie: namelijk direct bij de ingang van het Vondelpark! Kom bij ons een gitaar met stalen snaren kopen en schaf direct alle toebehoren aan. Denk hierbij aan microfoons, volumepedalen van Ernie Ball en diverse effecten. De winkel is een waar trefpunt voor muzikanten die weten wat ze willen. Kom snel eens langs of stel jouw vragen over het kopen van een gitaar met stalen snaren telefonisch via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs