Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Fender en hun versterkers van Blackface

Het merk Fender heeft versterkers onder de naam Blackface uitgebracht waarmee talloze beroemde opnames zijn gemaakt. De Blackface-versterkers van Fender, vernoemd naar hun zwarte bedieningspanelen, zijn een van de bekendste en meest begeerde productseries van het bedrijf en nog steeds populair onder muzikanten.

Ben jij een gitarist, bassist, toetsenist, drummer of studio-engineer en zoek je een muziekwinkel in Amsterdam-Zuid om nieuw materiaal aan te schaffen? Dan is een bezoek aan Sound Plaza zeker de moeite waard! Het is een waar walhalla voor muziekliefhebbers en een trefpunt voor muzikanten die weten wat ze willen. Waar ben jij naar op zoek?

DSCF2982

Het welbekende Fender en hun typen versterkers van Blackface

Als je het aan spelers en verzamelaars vraagt, zijn de Blackface-versterkers van Fender onder te verdelen in twee groepen, namelijk: ‘Pre-CBS’-modellen (midden 1963 tot midden 1965) met een’ Fender Electric Instrument Company’-label en ‘CBS’ (midden 1965 tot midden 1965). 1968) modellen met het label “Fender Musical Instrument”. De versterkers zijn legendarisch vanwege hun betrouwbaarheid en zullen dan ook zeker in de toekomst lang door blijven rocken.

Test de versterkers in onze winkel

Het geluid van deze versterkers is onevenaarbaar en voor velen al jaren favoriet. De Blackface-versterkers van Fender dienen dan ook al jaren als opname-steunpilaar in de backline voor muzikanten. Bij Sound Plaza in Amsterdam laten we je graag kennis maken met de parels van Fender. Fender biedt namelijk een volledige reeks versterkers aan in hun Blackface-lijn, variërend van de kleine Champ tot de enorme Twin Reverb. Ook de elektrische gitaren van Fender hebben we voor je klaarstaan. Wij laten je graag horen hoe deze klinken in onze muziekinstrumentenspeciaalzaak. Kom snel eens langs of stel jouw vragen telefonisch via 020-4710230.

Rumble 25
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs