Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Elektrische gitaar Fender

Wanneer je een elektrische gitaar van het merk Fender koopt, weet je zeker dat je een goed staaltje muziekwerk in huis haalt. De elektrische gitaren van dit merk leveren een inspirerend geluid, comfort en een kristalheldere articulatie. Voor welk Fender-model ga jij?

DSCF2982

Een elektrische gitaar van het merk Fender

Wanneer je een elektrische gitaar van Fender wilt kopen, zie je ongetwijfeld de Stratocaster voorbij komen. Dit is misschien wel het bekendste model van de Fender line-up. Het inspirerende geluid van een Stratocaster is een van de fundamenten van Fender en heeft een klassiek geluid met een krachtige middentoon. Dit model is veelzijdig genoeg om elke muziekstijl aan te kunnen! Ook de Telecaster geeft je het ultieme Fender-gevoel door zijn innovatieve en robuuste gitaargeluid. Deze elektrische gitaar van Fender is duurzaam genoeg om elk optreden te overleven! Daarnaast zijn er nog vele andere akoestische en western modellen waar we je graag over informeren.

Vraag advies in de winkel

Wanneer je een elektrische gitaar van het merk Fender wilt kopen, geven we je graag persoonlijk advies en meer informatie over de modellen. Bovendien ontbreekt de aanverwante apparatuur niet bij onze winkel in Amsterdam, zoals de Blackface-versterkers van Fender. Kom ook naar hartenlust Fulltone, MXR en Weehbo effectapparatuur uitproberen! Breng snel een bezoek of neem telefonisch contact met ons op via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs