Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Beste akoestische gitaarversterker

Zoek jij de beste akoestische gitaarversterker voor optimaal geluid? Bij Sound Plaza, gevestigd nabij de ingang van het Vondelpark in Amsterdam, vind je geheid wat je zoekt. Ons ruime assortiment biedt de gitaarliefhebber alles wat je maar wensen kunt.

DSCF2982

Koop de beste akoestische gitaarversterker kopen bij ons in Amsterdam

Als je op zoek bent naar exclusieve gitaarversterkers van bijvoorbeeld Orange, Vox of Fender, dan zit je bij ons helemaal goed. Ons ruime aanbod met topmerken zorgt ervoor dat je de beste akoestische gitaarversterker koopt voor jouw gitaar. Produceer lichte- tot een gierende scheur geluiden met een gitaarversterker van Fender. Of ga voor een van de versterkers van Marshall voor heldere cleans met de flip van een boost-switch over naar scheurende lead tones.

Probeer de versterkers zelf uit in de winkel

Ben je benieuwd wat de beste akoestische gitaarversterker is voor jouw gitaar? Of ben je benieuwd naar het geluid van een bepaalde gitaarversterker? Kom de gitaarversterkers gerust uitproberen in onze winkel aan de ingang van het Vondelpark! Zo weet je precies wat je in huis haalt. Ook hebben we zangversterkers en diverse microfoons in ons aanbod. Heb je in de tussentijd nog vragen? Dan neem je telefonisch contact met ons op via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs