Skip to content
marktplaats gibson EB2 bass 1
  • ✔ Exclusievere merken
  • ✔ Vakkundige reparatieafdeling
  • ✔ Uitprobeermogelijkheden

Basgitaar kopen in Amsterdam

Wanneer je een basgitaar wilt kopen in Amsterdam, zit je bij Sound Plaza helemaal goed. Wij hebben een ruim aanbod met exclusieve merken beschikbaar. Bovendien schaf je bij ons ook alle aanverwante apparatuur aan. Kortom: als basgitaarliefhebber haal je jouw hart op bij ons!

DSCF2982

Een basgitaar kopen bij onze muziekinstrumentenspeciaalzaak in Amsterdam

Wanneer je graag een basgitaar wil kopen bij ons in Amsterdam, heb je de keuze uit akoestische basgitaren (hollowbody) of elektrische basgitaren (solidbody). In tegenstelling tot de solidbody, is de akoestische basgitaar volledig hol, waardoor er een eigen sound gecreëerd wordt. De hollowbody is opener en warmer en razend populair in bijvoorbeeld blues, jazz en rock. Wil je bij ons in Amsterdam graag een basgitaar kopen waarmee je als beginner kunt oefenen? Dan wordt de akoestische variant geadviseerd. Ben je benieuwd naar hoe de bas van een bepaalde basgitaar klinkt? Kom hem gerust een keertje uitproberen in onze winkel!

Vraag advies in de winkel

Wij adviseren je graag over welke body je moet kopen voor jouw basgitaar in onze muziekinstrumentenspeciaalzaak in Amsterdam. Onze merken lopen uiteen van Gretsch tot Mustang en van Hofner tot Fender. Wanneer je de juiste body hebt gekozen voor jouw basgitaar, is het ook mogelijk om bij ons gitaarversterkers te kopen in Amsterdam. Wij hebben versterkers van het wereldberoemde merk Orange om jouw eigenzinnige en te gekke basgeluiden goed te laten horen. Kom jouw basgitaar bij ons in Amsterdam kopen of vraag om advies over de body die je wilt. Wij weten er werkelijk alles van! Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 020-4710230.

assort
brug

Sound Plaza kent een vakkundige reparatie afdeling

Sound Plaza kent een vakkundige reparatieafdeling waar je defecte muziekapparatuur wordt gerepareerd. De fijnafstelling van je gitaar of basgitaar wordt gedaan door muzikanten die precies weten hoe een instrument afgesteld moet worden. Daarnaast worden producten die niet op voorraad zijn snel voor je bestelt!

Direct contact opnemen

    Kom bij ons langs